Tot april 2014 was ik uitbater/eigenaar van Peter's Resto aan het Eeksken in Opwijk. Een restaurantje dat ik in 1995 zelf vanaf 0 uit de grond stampte. Een leuke plek met veel toffe klanten en waar mijn buren dikwijls eens een oogje of oortje dichtknepen. Sinds december 2014 begon ik mijn klanten almaar meer te missen en begon een idee te rijpen.
Een idee dat evolueert ...

En of dat het evolueert...
* In februari '15 zijn de grondwerken begonnen, in april '15 werd de fundering gegoten en op woensdag 9 juni werd gestart met de bouw.

* half juli was de chalet ongeveer afgewerkt en werden de meubelen en frigo's er in gepast. Ondertussen evolueerde het schilderwerk goed en moest enkel gewacht worden op de installateur van de koffiemachine.

* op 31 juli opende de winkel de deur voor de eerste keer voor een heel select gezelschap. ttz dat de "sluiters" van op 't eeksken op 31/3/14 ook de "openers" werden op de ringlaan. Was U niet uitgenodigd voor deze pré-opening, dan was U wellicht ook geen sluiter op 31/3/14.

* en sinds 1 augustus is de winkel open. De openingsuren werden ondertussen al enkele keren aangepast want die waren wel té ruim bemeten en ik kwam in totaal aan 85 uren per week, wat té veel was van 't goede.

* de openingsuren zijn vanaf 3 oktober '15 :
               maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag : 10 tot 19 uur
               donderdag gesloten
               zondag : 15 tot 19 uur
              
Maar hou zeker ook de facebookpagina van Lekker Grieks voor eventuele veranderlijke openingen en sluitingen.


Olijfpluk 2012 : op deze foto Richard, Cecile, Sottos, Ianthi, Peter, Tango, Isis (fotograaf) en enkele helpers.


De hoofdbekommernis van Likoparti - oliveoil blijft nog steeds de verkoop van een gigantische stock olijfolie. De recentste oogst hiervan was in november 2015 maar momenteel verkoop ik nog de laatste batches van 2014.
De bio-honing komt van vrienden van Cecile, in de omgeving van Tripolis (in het Menalo-gebergte). Het aanbod van de honing is afhankelijk van de seizoenen en is momenteel honing van kerstbomen.Sinds de plantenmarkt (mei 2014) in Opwijk-centrum hebben we nog enkele olijfbomen en -boompjes in stock. Meer info hierover op aanvraag.